1. Informacje ogólne:
    1. Operatorem Serwisu www.doublen.pl jest Double N Justyna Neumann z siedzibą w Smolcu (55-080) przy ul. Bukowej 12.
    2. Serwis realizuje funkcje pozyskiwania informacji o użytkownikach i ich zachowaniu w następujący sposób:
      • Poprzez dobrowolnie wprowadzone w formularzach informacje.
      • Poprzez zapisywanie w urządzeniach końcowych pliki cookie (tzw. „ciasteczka”).
      • Poprzez gromadzenie logów serwera www.
  2. Podstawy prawne przetwarzania danych osobowych:
    Double N Justyna Neumann siedzibą w Smolcu przetwarza dane osobowe w oparciu o Ustawę z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych.
  3. Dane osobowe
    Podane przez Użytkowników dane osobowe przetwarzane są na potrzeby korzystania przez Użytkowników z usług świadczonych za pośrednictwem strony www w szczególności e-rezerwacji, ale również w celu marketingu produktów własnych. W każdym przypadku podanie danych osobowych w kwestionariuszach kontaktowych na stronach www Double N jest dobrowolne, a ich przetwarzanie odbywa się wyłącznie za zgodą użytkownika.

    Dla skorzystania z usługi e-rezerwacji niezbędne jest podanie następujących danych: imię, nazwisko, numer telefonu, e-mail. Jeżeli dany Użytkownik wyrazi zgodę na wysyłanie mu Newslettera, jego dane zostaną wykorzystane do wysyłania Newslettera. Zgodnie z art. 32 ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 roku o ochronie danych osobowych każdemu Klientowi przysługuje prawo do:

    • informacji o celu, zakresie i sposobie przetwarzania danych osobowych,
    • dostępu do danych osobowych,
    • zmieniania tych danych,
    • żądania zaprzestania przetwarzania Państwa danych w celach marketingowych,
    • otrzymania informacji o udostępnianiu danych osobowych podmiotom określonym w przepisach prawa.
  4. Polityka „COOKIES”
    • „Cookies” to pliki tekstowe, dane informatyczne przechowywane w urządzeniach użytkowników, przeznaczone do korzystania ze stron internetowych. Pozwalają m. in. zidentyfikować rodzaj urządzenia użytkownika i wyświetlać strony internetowe dostosowane do indywidualnych preferencji. Pliki „Cookies” zawierają najczęściej adres strony internetowej, czas przechowywania na urządzeniu użytkownika oraz własny unikatowy identyfikator.
    • „Cookies” używamy w celu optymalizacji korzystania ze stron internetowych. Używane są również w celu gromadzenia danych statystycznych, które pozwalają identyfikować sposób korzystania użytkowników ze stron internetowych. Daje to możliwość późniejszego ulepszania struktury i zawartości Witryny, z wyłączeniem personalnej identyfikacji użytkownika. Dane osobowe gromadzone przy użyciu plików „cookies” mogą być zbierane wyłącznie w celu wykonywania określonych funkcji i aktywności na rzecz użytkownika. Takie dane są zaszyfrowane w sposób uniemożliwiający dostęp do nich osobom nieuprawnionym.
    • Stosujemy „cookies” sesyjne (tymczasowe) oraz stałe. „Cookies” sesyjne przechowywane są na urządzeniu użytkownika do wylogowania ze strony internetowej lub wyłączenia przeglądarki internetowej. „Cookies” stałe przechowywane są przez zdefiniowany czas, który określany jest parametr zawarty w pliku „cookies” – użytkownik dysponuje możliwością ich ręcznego usunięcia. „Cookies” stosowane przez partnerów operatora strony internetowej podlegają ich własnej polityce prywatności.
    • Oprogramowanie wykorzystywane do przeglądania stron www domyślnie dopuszcza umieszczanie plików „cookies” na urządzeniu końcowym. Użytkownik może dokonać właściwej konfiguracji przeglądarki, aby zablokować automatyczne akceptowanie plików „cookies” lub uzyskać każdorazową informację o przesłaniu pliku na urządzenie użytkownika. Właściwe informacje o obsłudze plików „cookies” oraz możliwych konfiguracjach dostępne są w ustawieniach przeglądarki. Poziom ograniczeń dotyczący stosowania plików „cookies” może wpłynąć na dostępność i funkcjonalności oferowane na stronie internetowej, aż do zablokowania możliwości jej prawidłowego użytkowania.